هر آنچه که باید درباره کمر درد بدانید

clinic clinic

درمان غیر جراحی انواع عارضه های ارتوپدی با تکنولوژی اسکن و پرینت سه بعدی برای اولین بار در کلینیک ما
  • کمر درد یکی از رایج ترین دلایل مراجعه افراد به پزشک یا از دست دادن محل کار است و علت اصلی معلولیت در سراسر جهان است. خوشبختانه ، شما می توانید اقدامات پیشگیری یا تسکین بیشتر قسمت های کمردرد را انجام دهید. در صورت عدم موفقیت در پیشگیری ، درمان ساده در منزل و مکانیک مناسب بدن اغلب ظرف چند هفته کمر شما را التیام می بخشد و آن را عملکردی نگه می دارد. برای درمان کمردرد به ندرت به جراحی نیاز است.

    علائم

    بیشتر کمردردها به تدریج با معالجه در منزل و مراقبت از خود ، معمولاً طی چند هفته بهبود می یابند. در غیر این صورت باید با پزشک خود تماس بگیرید:

    چند هفته گذشته ادامه دارد

    شدید است و با استراحت بهبود نمی یابد

    یک یا هر دو پا را به سمت پایین گسترش دهید ، به خصوص اگر درد زیر زانو گسترش یابد

    باعث ضعف ، بی حسی یا سوزن سوزن شدن در یک یا هر دو پا می شود

    با کاهش وزن غیر قابل توجیه همراه است

    در موارد نادر ، کمر درد می تواند یک مشکل جدی پزشکی را نشان دهد. اگرعلت کمردرد خود را فوراً جستجو کنید که می تواند دلایل زیر باشد:

    باعث ایجاد مشکلات جدید در روده یا مثانه می شود

    همراه با تب است

    به دنبال سقوط ، ضربه به پشت یا آسیب دیدگی دیگر رخ می دهد

    هر آنچه که باید درباره کمر درد بدانید

    علت ها

    کمردرد غالباً بدون دلیلی ایجاد می شود که پزشک با آزمایش یا مطالعه تصویربرداری می تواند آن را تشخیص دهد. شرایطی که معمولاً به کمر درد مرتبط هستند عبارتند از:

    کشیدگی عضله یا رباط. تکرار وزنه برداری سنگین یا یک حرکت ناخوشایند ناگهانی می تواند عضلات کمر و رباط های ستون فقرات را تحت فشار قرار دهد. اگر از نظر جسمی ضعیف هستید ، فشار مداوم به پشت می تواند باعث اسپاسم عضلانی دردناک شود.

    دیسک های برآمده یا پاره شده. دیسک ها به عنوان بالشتک بین استخوان ها (مهره ها) در ستون فقرات شما عمل می کنند. مواد نرم داخل دیسک می تواند برآمدگی یا پارگی داشته و روی عصب فشار وارد کند. با این وجود می توانید دیسک برجسته یا پارگی داشته باشید بدون کمردرد. بیماری دیسک غالباً به دلیل دیگری اشعه ایکس ستون فقرات را به طور اتفاقی مشاهده می کنید.

    آرتروز. آرتروز می تواند کمر را تحت تأثیر قرار دهد. در برخی موارد ، آرتروز در ستون فقرات می تواند منجر به تنگ شدن فضای اطراف نخاع شود ، شرایطی که تنگی نخاع نامیده می شود.

    پوکی استخوان. اگر استخوان های شما متخلخل و شکننده شوند ، مهره های ستون فقرات شما ممکن است دچار شکستگی های دردناکی شود.

    عوامل خطر

    هر کسی می تواند به کمر درد مبتلا شود ، حتی کودکان و نوجوانان. این عوامل ممکن است شما را در معرض خطر بیشتر ابتلا به کمر درد قرار دهد:

    سن. کمر درد با افزایش سن بیشتر از 30 یا 40 سالگی شروع می شود.

    عدم ورزش عضلات ضعیف و استفاده نشده در پشت و شکم شما ممکن است منجر به کمردرد شود.

    اضافه وزن. اضافه وزن بدن استرس اضافی به پشت شما وارد می کند.

    بیماریها برخی از انواع آرتروز و سرطان می توانند به کمردرد کمک کنند.

    لیفتینگ نامناسب استفاده از پشت به جای پاها می تواند به کمردرد منجر شود.

    شرایط روانی به نظر می رسد افراد مستعد افسردگی و اضطراب خطر کمردرد بیشتری دارند.

    سیگار کشیدن. افراد سیگاری میزان کمردرد را افزایش داده اند. این ممکن است رخ دهد زیرا سیگار کشیدن باعث سرفه بیشتر می شود که می تواند منجر به فتق دیسک شود. سیگار کشیدن همچنین می تواند جریان خون در ستون فقرات را کاهش داده و خطر پوکی استخوان را افزایش دهد.

    جلوگیری

    با بهبود وضعیت جسمی و یادگیری و تمرین مکانیک مناسب بدن ، ممکن است از کمردرد جلوگیری کرده و یا از بروز آن جلوگیری کنید.برای سالم و قوی نگه داشتن کمر به موارد زیر دقت کنید:

     فعالیت های هوازی منظم با تأثیر کم – آنهایی که کمر شما را خسته نمی کنند و نمی لرزند – می توانند قدرت و استقامت کمر شما را افزایش دهند و به عضلات شما اجازه عملکرد بهتر را بدهند. پیاده روی و شنا انتخاب های خوبی هستند. با پزشک خود در مورد اینکه چه فعالیت هایی را ممکن است امتحان کنید صحبت کنید.

    قدرت و انعطاف پذیری عضلات را ایجاد کنید. تمرینات عضلات شکم و پشت ، که هسته شما را تقویت می کنند ، به حالت دهی این عضلات کمک می کنند تا مانند یک کرست طبیعی برای پشت شما کار کنند.

    وزن سالم داشته باشید. اضافه وزن عضلات کمر را از بین می برد. اگر اضافه وزن دارید ، مرتب کردن می تواند از کمردرد جلوگیری کند.

    سیگار کشیدن را ترک کنید. سیگار کشیدن خطر کمردرد را افزایش می دهد. با تعداد سیگارهای کشیده شده در روز خطر افزایش می یابد ، بنابراین ترک سیگار باید به کاهش این خطر کمک کند.

    از حرکاتی که کمرتان را می چرخاند یا خسته می کند خودداری کنید. از بدن خود به درستی استفاده کنید:

    هوشمندانه بایستید. وضعیت لگن خنثی را حفظ کنید. اگر باید مدت طولانی بایستید ، یک پا را روی یک پایه پایین قرار دهید تا مقداری از بار را از کمرتان بردارید. پاهای جایگزین وضعیت خوب بدن می تواند فشار روحی روی عضلات پشت را کاهش دهد.

    هوشمندانه بلند شوید. در صورت امکان از برداشتن سنگین پرهیز کنید ، اما اگر باید چیز سنگینی را بلند کنید ، بگذارید پاها کار خود را انجام دهند. پشت خود را صاف نگه دارید – بدون چرخاندن – و فقط از زانو خم شوید. بار را نزدیک به بدن خود نگه دارید. اگر جسم سنگین یا ناجور است ، یک شریک بالابر پیدا کنید.

    
    

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای
    درمان غیر جراحی انواع عارضه های ارتوپدی با تکنولوژی اسکن و پرینت سه بعدی برای اولین بار در کلینیک ما

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *