ساخت اندام مصنوعی در شیراز

اندام فانگشنال

 

نقش خانواده و اطرافیان در توانبخشی فرد قطع عضو:

به یاد داشته باشید که بزرگترین فاکتور در بازتوانی و توانبخشی فرد قطع عضو برای استفاده از انواع اندام مصنوعی آمادگی ذهنی و روحیه مناسب است. اگرچه فاکتور هایی نظیر سن و قدرت عضلات نیز در کم کردن تایم برگشت مددجو به زندگی عادی موثر هستند اما همراهی و روحیه دادن خانواده و همراهان و بالطبع افزایش آمادگی ذهنی و روحیه مددجو تمامی کمبود ها را پوشش خواهد داد.

کلینیک ارتوپدی فنی فرا_مرز به صورت تخصصی خدمات ساخت پروتز و توانبخشی جراحی عارضه سرطان سینه را ارایه میدهد.

پروتز های کاستم مید (شخصی ساز) پس از اسکن سه بعدی سینه باقیمانده و طراحی پروتزیست کلینیک توسط پرینتر های سه بعدی بروز پزشکی با دقت بسیار بالا طراحی و ساخته میشوند.

این پروتز ها به دلیل هم شکل بودن با سینه سالم شباهت بسیار زیادتری نسبت به پروتز های آماده بازاری دارند. وزن برابر با سینه سالم به شما حس جدا نبودن این مدل از پروتز ها را خواهد داد. این مدل از پروتز به دلیل استفاده از سیلیکون های پزشکی کاملا بهداشتی و آنتی باکتریال است. این پروتز ها به نسبت پروتز های آماده بازاری عمر بسیار طولانی تری دارند به شکلی که گاها تا چندین سال بدون هیچ مشکلی قابل استفاده خواهند بود.

اندام فانگشنال

    پروتز ها ابزار هایی هستند که جایگزین اندام از دست رفته میشوند (اندام های مصنوعی)، و یا از طریق جراحی در بدن کاشت و ثابت می شوند. پروتز هایی که با هدف کمک به بازتوانی فرد در انجام کار های گذشته و نه فقط با هدف زیبایی جایگزین اندام های  از دست رفته می شوند، پروتز های فانکشنال یا کارا نامیده می شوند. پروتز هایی که با اهداف زیبایی ساخته می شوند نیز پروتز های زیبایی هستند.

           پا و دست مصنوعی هم میتوانند کارا و هم میتوانند تنها با هدف تامین و بازگرداندن زیبایی برای مددجو ساخته شود. پا مصنوعی کارا و دست مصنوعی زیبایی استفاده بیشتری دارند. اغلب افرادی که پا مصنوعی کارا دریافت میکنند میتوانند راه رفتن را دوباره و به راحتی تجربه کنند. اما به یاد داشته باشید قدرت عضلات و مدت استفاده از اندام مصنوعی شباهت راه رفتن شما به راه رفتن عادی را بیشتر و بیشتر خواهد کرد.

           امروزه علم ارتوپدی پیشرفت گسترده ای در زمینه ی پروتز های فانکشنال کرده است. به صورتی که افراد با بهره گیری از این پروتز ها، قادر خواهند بود تا بیش از 90% از فعالیت های روزمره شان را بدون هیچ گونه اختلال انجام دهند. در ادامه می توانید تعدادی از پروتز های فانکشنال را ببینید، ضمناً برای مشاهده ی نمونه های بیشتر می توانید به پیج اینستاگرام ما سر بزنید.

ساخت پای مصنوعی

ما در کلینیک ارتوپدی فنی فرا _ مرز برای اولین بار در ایران ساخت تمامی انواع اندام های مصنوعی من جمله پای مصنوعی را با تکنولوژی اسکن و پرینت سه بعد بدون نیاز به قالبگیری انجام میدهیم.

این تکنولوژی علاوه بر دقتی که دارد راحتی بسیار بیشتری را به مددجوها اراعه میدهد به گونه ای که اغلب مراجعه کنندگان در همان جلسه اول موفق به راه رفتن میشوند. 

طی این پروسه پس از معاینات و اسکن وضعیت عضلات؛ توسط پزشک نوع اندام مصنوعی و قطعات آن مشخص شده و پس از هماهنگی با مددجو پروسه اسکن اندام باقیمانده در طی یک یا دو دقیقه با پیشرفته ترین اسکنر های پزشکی روز دنیا انجام میشود. در مرحله بعد سوکت اندام مصنوعی که مستقیما با اندام باقیمانده درتماس است توسط مسئول فنی کلینیک و با پیشرفته ترین نرم افزار های طراحی آناتومیکال پزشکی طراحی میگردد.

در مرحله ساخت این پرینتر های دقیق پزشکی هستند که فایل طراحی شده را با دقت یک دهم میلیمتر میسازند تا بیشترین تطابق را با اندام باقیمانده داشته باشند و علاوه بر فیتینگ حس راحتی را هنگام راه رفتن به مددجو ارائه کنند. 

عدم دخالت دست در تمامی مراحل ساخت اندام های مصنوعی در کلینیک ما مساوی با کمترین میزان خطا و کمترین حد فشار بر پا یا اندام بیمار در هنگام استفاده خواهد بود.

و در آخر برخلاف باور عموم استقاده از این تکنولوژی در کلینیک ما هزینه مازادی نسبت به تعرفه عمومی پزشکی ساخت پای مصنوعی با قالبگیری گچی ندارد.

 تمامی این مذیت ها باعث شده ما بروزترین و آخرین تکنولوژی های روز دنیا را در قالب خدمات روتین پزشکی به مددجویان عزیز ارائه دهیم.

برای دریافت اطلاعات بیشتر؛ مشاوره ساخت پای مصنوعی و دریافت نوبت از راه های زیر با ما در ارتباط باشید.

 

نکات تکمیلی ساخت پای مصنوعی در شیراز

 

 

بهترین زمان برای استفاده از پای مصنوعی چه زمانی است:

بهترین زمان برای ساخت و استفاده از پای مصنوعی برخلاف باور عموم دقیقا بعد از قطع عضو است. هرچقدر فاصله بین زمان قطع عضو و زمان شروع استفاده از پروتز (پای مصنوعی) کمتر باید مددجو بسیار سریعتر به راه رفتن و زندگی عادی باز خواهد گشت. هرچقدر فاصله بین زمان قطع عضو و شروع استفا ه از پروتز بیشتر شود بازتوانی و توانبخشی بیمار برای برگشتن به راه رفتن عادی زمان بیشتری میبرد. 

دلیل این موضوع به فراموش شدن قواعد و شکل راه رفتن توسط مغز مددجو برمیگردد که توانبخشی راه رفتن در طولانی مدت را سخت تر خواهد کرد.

 

تاثیر سن در استفاده از پای مصنوعی: 

اگرچه توانبخشی کودکان در استفاده از پای مصنوعی به دلیل نبود پیشفرض ذهنی اغلب سریعتر اتفاق می افتد، اما آمادگی ذهنی فرد مددجو بیشترین تاثیر در پروسه بازتوانی و کیفیت راه رفتن با پای مصنوعی را خواهد داشت. اگرچه قدرت عضلات در افراد مختلف نیز تاثیر بسزایی در کیفیت راه رفتن مددجو دارد، با این حال آمادگی ذهنی مددجو میتواند تمامی کمبود ها را جبران کند.

 

دریافت مشاوره رایگان در شیراز:

 

شما میتوانید سوالات خود در رابطه با ساختو استفاده از انواع پای مصنوعی را به صورت ۲۴ ساعته با شماره گیری شماره ۰۹۱۷۲۲۸۲۴۲۸ از متخصصین ما بپرسید.